Certificates

ПОНУДА НА СИТЕ ВИДОВИ АВИО УСЛУГИ И ЛОГИСТИКА ВО ЦЕНТАРЛНА И ЗАПАДНА ЕВРОПА

ПОНУДИ ЗА АВИОНСКИ ТРАНСПОРТ
 • Промоции на сите авиокомпании
 • Поврзаност со сите авиокомпании
 • Администрација за резервации
 • Консултантски услуги
МАГАЦИСНКИ УСЛУГИ
 • Комплетна услуга за влез и излез на стока и пошта во магацин
 • Припрема на документи
 • Трансфер и транзит карго
 • Безбедност
 • Специални услуги
 • Поштенски услуги
УСЛУГИ ЗА ПОДДРШКА
 • Испраќање на комеријални и оперативни пораки
 • Надзор на земско опслужување
 • Царински формалности
ПРАТЕЊЕ И ЛОЦИРАЊЕ НА ПРАТКАТА
 • Лоцирање на пратки
 • Локално превземање и достава
 • Експресна достава
 • Итни поддршки
 • Обично Карго
 • Опасни Материи
 • Расиплива Стока
 • Лекови
 • Пошта
 • Специално Карго

Our Partners

Turkish Cargo
time matters
swiss cargo
qatar cargo
pegasus
mng airlines
lufthansa cargo
lot cargo
lot cargo
korean air cargo
fly dubai
czech airlines cargo
cargolux
avianca cargo
air serbia
aeroflot
aegean
Adria logo
Etihad Logo